Tribal Saddle

Dealers

dv a1085 13Mijn naam is Dana Scheepbouwer, ik ben eigenaresse van DS Zadelservice en ben zelfstandig zadelfitter sinds het succesvol afronden van mijn opleiding bij Saddle Professional in mei 2018. Mijn passie voor het zadelmakersvak is ontstaan door mijn eigen ervaring met slecht passende zadels en onvoldoende opgeleide zadelpassers. Tijdens mijn twee jaar durende zoektocht naar een goed passend zadel voor mijn Shire, waar ik dressuurmatig mee rij en lange bosritten mee maak, heb ik veel kennis op gedaan omtrent asymmetriën, anatomie, invloeden van de ruiter en trainingstechnieken waarmee ik graag andere paardeneigenaren wil helpen.

Beweging is het sleutelwoord tijdens mijn consulten. Beweging van het paard, maar ook de beweging en houding van de ruiter staan hierbij dan ook centraal. Daarnaast zijn balans en ontspanning ook erg belangrijk. De Tribal zadels zorgen ervoor dat ik mijn visie kan omzetten in concrete oplossingen voor paard én ruiter wat maakt dat ik erg graag met dit zadelmerk werk. Ik ben tevens gespecialiseerd in de grotere koudbloedrassen, maar kom graag op locatie voor iedere combinatie.

Stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of Whatsapp met +31 6 29578567 voor meer informatie of om een afspraak te maken.