Tribal Saddle

Dealers

Country Mill Country Mill Horse-Support in Nijkerk - het grootste paardensport experience centrum van Nederland voor paard en professionele ruiter. In onze binnenrijhal en zadelmakerij adviseren de zadelspecialisten over de ligging van het zadel of wordt er een nieuw zadel aangemeten.

Onze zadelspecialisten kijken het zadel na op gebreken en slijtage. Hierna wordt je paard gemeten en beoordeeld op zijn flexibiliteit en beweging. Vervolgens wordt het zadel gemeten op het paard. Je dient hierbij het paard te rijden in stap, draf en galop. Je krijgt advies over de mogelijkheden om je zadel aan te passen indien dit nodig is. Onze zadelspecialisten maken een document aan voor je paard en hierin worden de resultaten en uitkomsten van alle bovengenoemde punten vastgelegd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om je zadel digitaal te laten meten. Doormiddel van een elektronische pad onder het zadel kunnen wij exact zien waar de drukpunten zitten die met oog niet goed zichtbaar zijn.

Vanaf de start zijn wij bij de ontwikkeling van het merk Tribal van invloed geweest en zijn daardoor een echte specialist. Altijd meerdere Tribal zadels voorradig, voor het beste advies of een testrit kun je ons bereiken op +31 (0)33 - 246 27 18 of kijk op www.countrymill.nl.