Tribal Saddle

Springzadels

Tribal jump wool foamDit zadel heeft een zeer fijne ligging op de meest uiteenlopende soorten paarden. Het kan op maat gemaakt voor smal tot zeer breed. Alle opties zijn te realiseren, zoals leersoorten, zitdiepte, wrongen en aanpassingen in de kussens. De boom heeft een smalle twist, zodat je met en goed aangesloten bovenbeen elke beweging van je paard kunt controleren en voelen.

 

 

 

Tribal eventing BarageHet nieuwe springzadel Barage is het doorontwikkelde springzadel volgens de nieuwste eisen van ruiter en paard. Een breder kussenpaneel zorgt voor veel stabiliteit en comfort. De boom is zo ontwikkeld dat het veel schouder vrijheid biedt. De kussens geven het comfort dat nodig is om te dempen na elke sprong.

Aanpassingen voor de ruiter qua pasvorm, grip en comfort zijn er te over.

 

 

 

Tribal jump MagicHet springzadel dat voldoet aan de eisen die de  meest veeleisende springruiter stelt is de nieuwe Magic! Voor een close contact zit, met veel grip is gekozen voor een zadel dat met de beste kwaliteit kalfsleer is bekleed. Dit maakt het zacht en geeft optimale grip en gevoel. Zadel is naar eigen wensen aan te passen door keus uit verschillende soorten en maten wrongen. Ook is de diepte van de zit naar wens van de ruiter te maken. De wolvulling in de kussens in combinatie met de foamlaag aan de contactzijde van het paard zorgt voor een zachte goed verdeelde druk op de rugspieren.