Tribal Saddle

Dealers

Country Mill Country Mill Horse-Support in Nijkerk - het grootste paardensport experience centrum van Nederland voor paard en professionele ruiter. In onze binnenrijhal en zadelmakerij adviseren de zadelspecialisten over de ligging van het zadel of wordt er een nieuw zadel aangemeten.

Onze zadelspecialisten kijken het zadel na op gebreken en slijtage. Hierna wordt je paard gemeten en beoordeeld op zijn flexibiliteit en beweging. Vervolgens wordt het zadel gemeten op het paard. Je dient hierbij het paard te rijden in stap, draf en galop. Je krijgt advies over de mogelijkheden om je zadel aan te passen indien dit nodig is. Onze zadelspecialisten maken een document aan voor je paard en hierin worden de resultaten en uitkomsten van alle bovengenoemde punten vastgelegd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om je zadel digitaal te laten meten. Doormiddel van een elektronische pad onder het zadel kunnen wij exact zien waar de drukpunten zitten die met oog niet goed zichtbaar zijn.

Vanaf de start zijn wij bij de ontwikkeling van het merk Tribal van invloed geweest en zijn daardoor een echte specialist. Altijd meerdere Tribal zadels voorradig, voor het beste advies of een testrit kun je ons bereiken op +31 (0)33 - 246 27 18 of kijk op www.countrymill.nl.

Arno BoschArno Bosch is de eigenaar van Bosch Horse Supplies, een jong en dynamisch bedrijf waar service hoog in het vaandel staat en werkt tevens bij de Countrymill. Zelf is hij actief ruiter in de spring- en dressuursport. Begonnen als 16-jarige jongen in de zadelbranche en zich gespecialiseerd in het aanmeten en repareren van zadels. Hij heeft een ruime ervaring als zadelmaker en verricht vrijwel alle reparaties. Arno heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde zadelmakers en heeft zijn eigen technieken door de jaren heen nog meer verbeterd. Door continue up to date te blijven van de hedendaagse technieken die worden gebruikt in de tuigage en zadels, kan hij voor vrijwel elke discipline alle voorkomende reparaties zelf uitvoeren. Arno heeft vanaf begin af aan van invloed geweest op de ontwikkeling van Tribal en dit maakt hem de echte Tribal specialist.

Voor meer informatie bezoek zijn website: https://boschhorsesupplies.nl/

DS Zadelservice - Dana ScheepbouwerMijn naam is Dana Scheepbouwer, ik ben eigenaresse van DS Leatherwork en ben zelfstandig zadelfitter sinds het succesvol afronden van mijn opleiding bij Saddle Professional in mei 2018. Mijn passie voor het zadelmakersvak is ontstaan door mijn eigen ervaring met slecht passende zadels en onvoldoende opgeleide zadelpassers. Tijdens mijn twee jaar durende zoektocht naar een goed passend zadel voor mijn Shire, waar ik dressuurmatig mee rij en lange bosritten mee maak, heb ik veel kennis op gedaan omtrent asymmetriën, anatomie, invloeden van de ruiter en trainingstechnieken waarmee ik graag andere paardeneigenaren wil helpen.

Beweging is het sleutelwoord tijdens mijn consulten. Beweging van het paard, maar ook de beweging en houding van de ruiter staan hierbij dan ook centraal. Daarnaast zijn balans en ontspanning ook erg belangrijk. De Tribal zadels zorgen ervoor dat ik mijn visie kan omzetten in concrete oplossingen voor paard én ruiter wat maakt dat ik erg graag met dit zadelmerk werk. Ik ben tevens gespecialiseerd in de grotere koudbloedrassen, maar kom graag op locatie voor iedere combinatie.

Stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of Whatsapp met +31 6 29578567 voor meer informatie of om een afspraak te maken.