Tribal Saddle

Dealers

Sander GepkensMijn naam is Sander Gepkens, ik ben al enige tijd actief in de paardensport als ruiter maar ook als instructeur. Ik kom dan doorgaans ook veel verschillende paarden en ruiters tegen. Ik ben altijd opzoek naar een manier om de combinatie van ruiter en paard zo goed mogelijk te laten samenwerken. Dit heeft mij geïnspireerd om mij te gaan verdiepen in het aanmeten en idealiseren van de ligging van zadels. Zo kwam ik Herman van Bunt van Country Mill tegen, een ware leermeester. De manier waarop hij te werk gaat is naar mijn mening dé manier waarop zadels aangemeten en onderhouden moeten worden. Het voelt dan ook als een groot compliment dat ik mezelf vanaf het heden dealer van Tribals zadels mag noemen.

Ik kan u van dienst zijn met het aanmeten van uw nieuwe zadel, het uitvoeren van een BTM meeting(Bare Tree Measurement) of het aanpassen van uw huidige zadel(indien deze voldoet aan onze basis-eisen).

Stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met +31 6 48429978 voor meer informatie of om een afspraak te maken.